sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Matkavalmisteluja


Tässä mä katselen meidän marraskuiselta partsilta haukilahtelaista tihkusadetta. Mutta parin viikon päästä ollaankin toisenlaisissa maisemissa! Lähdetään nimittäin isännän ja emännän kanssa Las Palmasiin moikkaamaan Tuihtia. Pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni lentokoneeseen, mikä tulee varmasti olemaan kokemus sinänsä.
Emäntä on hakenut mulle jo matkaa varten tarvittavan lääkityksen, sillä siellä on sellaista vaikutuksiltaan vähän stydimpääkin tautia kuin sydänmato. Mulle tullaan valelemaan niskaan pari päivää ennen lähtöä vedenkestävää nesteliuosta, jonka pitäisi estää hietasääskien levittämän sydänmadon pesiytyminen meikäläiseen. Sen lisäksi mun pitää saada viimeistään 48 tuntia ennen Suomeen paluuta heisimatolääkitys joltakin eläinlekurilta Las Palmasista. Mun puolestani se saa olla vaikka valelekuri, kunhan se osaa kirjoittaa mun passiini, että mä olen saanut sen lääkityksen. Papereiden pitää olla kunnossa, ettei vaan joudu jouluksi karanteeniin...
Me lähdetään reissuun 10.12. Tsiigailkaa tätä blogia - mulla on tarkoitus bloggailla koko visiitin ajan, jos vain wifi siellä toimii.