sunnuntai 20. toukokuuta 2018

16 vuotta mittarissa
Tämä kuva on otettu 16-vuotispäiväni aamuna meikäläisen tutussa lenkkimaastossa Pattisten pellolla. Kaulassani on lahjaksi saatu, vähän hupaisa Star Wars -kaulapanta. Hupaisa siinä mielessä, että se luisuu kepeästi pääni yli, jos tempaisen vähän kovempaa.
Isäntä valmisti merkkipäivän kunniaksi herkullisen nakkikakun, smetanalla päällystetyn. Sen sisus oli makaronilaatikkoa, nam :) (ks. kuva alla)
Synttärijuhlaa vietettiin 29.4., ja viikko sen jälkeen kävin hakemassa tämän vuoden rokotukset. Lekuri tutki myös takajalan tassussani jo jonkin aikaa olleen patin. Kertoi sen olevan kaikella todennäköisyydellä hyvälaatuinen kasvain, joka pitää kuitenkin leikata. Siinä leikkauspuheitten lomassa hän kysäisi vielä ikäääni, ja kun emäntä kertoi että 16 v tuli juuri mittariin, näytti lekuri suorastaan tyrmistyneeltä. ”Minä kun luulin tätä alle 10-vuotiaaksi”, se sanoi ja kertoi, että ei sille kasvaimelle mitään siinä tapauksessa tehdäkään. Tällaiset starbat ei hänen mukaansa välttämättä enää kestä narkoosia. Pah, ajattelin minä. Pidin kuitenkin mielipiteeni omana tietonani, sillä narkoosi ja leikkaus eivät kyllä tippaakaan kiinnosta, vaikka olenkin utelias luonteeltani. Sitä paitsi se patti ei vaivaa minua mitenkään. En edes vaivaudu nuolemaan sitä.


Ei kommentteja: