maanantai 4. toukokuuta 2009

Vuosijuhlaani vietettiin


Vuosijuhlaani, seitsemättä, juhlittiin tänä vuonna pitkän kaavan mukaan.
Varsinaisena syntymäpäivänä, viime keskiviikkoiltana isäntäväki oli järjestänyt pähkinätarjoilua ja muuta pientä purtavaa, mitä nautittiin lätkämatsin aikana. Sitten torstaina, vappuaattona oli vähän isommat juhlat. Tulin lenkiltä tavanomaiseen tapaan ja yllätykseni oli melkoinen, kun keittiön pöytä olikin pullollaan lahjoja. Myös Tuihti oli saapunut meille ja saatiin yhdessä heti aikaan jonkinlaista karnevaalitunnelmaa. Lahjojen kimppuun en kuitenkaan päässyt ennen kuin olin nauttinut isännän tekemän makkaratäytekakun. Sitä koristi kermavaahtoon pystytettyinä seitsemän nakkia.

Lahjat olivat mieluisia ja mieluisintahan minulle on käärepaperien avaaminen (varsinkin jos sisältä löytyy jotain syötävää). Suurin paketti sisälsi - aika vaativan - koirien älypelin. Harjoiteltuani sitä yhden aamupäivän ajan, opin jo aika nopeasti ratkaisemaan sen. Tosin siinä on useampiakin vaikeusasteita, joten minulla on vielä puuhasteltavaa sen suhteen.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huikeasti onnea Nooa!! Kivoja lahjoja sait, vaikkei tuollainen älypeli on sinun kaltaisellesi älykkäälle perroselle varmastikaan kauhean vaikea :)

Onnea toivottavat Baila & Doris