maanantai 16. tammikuuta 2012

Cashewpähkinöitä ja cashewpähkinöitä



Mä todella diggaan cashewpähkinöitä. Käännän emännältä vaikka nyrkit ympäri, jos hän pelleilee pähkinöiden kanssa niin, että on melkein antavinaan niitä, muttei välttämättä heti annakaan.
Cashewpähkinöitä on monenlaisia: paahdettuja, suolattuja, pähkinäsekoitusten joukossa olevia makeahkoja ja onneksi myös ihan luomuja. Niitä mä diggaan eniten. Sitä paitsi ne ovat yleensä myös kaikkein tuoreimpia. Jaksan pistellä niitä melkein rajattomasti.
Kuulin, että ne ovat myös erittäin terveellisiä: "Cashewpähkinät ovat täynnä kalsiumia, magnesiumia ja foolihappoa. Ne auttavat pitämään hampaat, ikenet ja luuston vahvoina ja terveinä. Cashewpähkinöissä on myös korkeat pitoisuudet sydäntä suojelevia tyydyttymättömiä rasvahappoja, kuitua, proteiinia ja sinkkiä. "

Ei kommentteja: